Nye links og risikovurdering

Din linkprofil er dit websites pulserende hjerte, og den er hlt afgørende for din rangering i søgeresultaterne. Google ser nemlig din linkprofil som dit CV og bruger den til at vurdere, hvor din side skal placeres i søgeresultaterne.

Har du fået nye links?

Se, om du har fået nye links,

og hvorvidt de er værd at beholde.

Går tingene godt, får du nye links til din side. Måske behøver du ikke engang at gøre noget særligt for at få links til din side. Alligevel er det nyttigt at følge med i, hvilke links du får, så du kan vurdere, hvorvidt de har en positiv eller negativ effekt på dit site.

Gennemgå altid dine nye links

Uanset, om du selv bygger dine links, har et bureau tilknyttet eller udelukkende får naturlige links til dit website, er det en god idé at have fingeren på pulsen. Med Linkdoktoren er det nemt at følge med i de nye links, der peger ind på dit website, så du hurtigt kan foretage en risikovurdering, i forhold til hvorvidt de er værd at beholde.

Derfor anbefaler vi, at du gennemgår listen med kritisk hånd for at finde ud af, om der er kommet spam-links til din side – eksempelvis fra russiske eller kinesiske kilder. I langt de fleste tilfælde vil dette være skadelige links, og derfor bør du indsende en Disavow-fil, hvor du beder Google om at se bort fra disse links.

Med denne service får du

  • En liste over alle de links dit website har modtaget – hver eneste måned
Klik her for at bestille abonnement

Bestil abonnement

Vil du aldrig mere glip af vigtig linkjuice?

Her er hvad du får med i løsningen:

Rapporten leveres én gang månedligt – første gang inden for 2 hverdage fra din bestilling.

For kunLINKDOKTOREN YDELSER

DKK 169

månedligt Anbefalinger
Nye links
Liste over mistede links
Udgående fejl-links
Nye konkurrent-links
Interne fejl-links
Indgående fejlside-links
Redirect-chains og loops
Antal hop til URLs
Antal interne links til sider

Bestil abonnement