Konkurrent-links

Det er afgørende, at du holder øje med dine konkurrenters linkprofil. Du er nødt til at vide, hvor aggressivt dine konkurrenter arbejder med linkbuilding for at være i stand til at vurdere konkurrenceniveauet og for selv at følge med.

Gør du som dine konkurrenter?

Se, hvordan dine konkurrenter gør

og lad dig inspirere af deres linkprofil.

Det går ikke, at du mister terræn i kampen, eller at du mister din placering øverst i søgeresultaterne, fordi dine konkurrenter booster deres linkprofiler. Med Linkdoktoren bliver det lettere end nogensinde før at holde øje med dine konkurrenters linkprofil.

Vær kritisk med hvilke links du kopierer

Du bør forholde dig kritisk, til den liste du modtager over dine konkurrenters nye links. Det er ikke sikkert, at de links de har opnået i den foregående periode, er af høj kvalitet. Hold derfor øje med, om websitet ser tilforladeligt ud, er der kontaktoplysninger på websitet? Og er teksten der findes på websitet en sludder for en sladder eller reelt og brugbart indhold? Hvis sidstnævnte er tilfældet, bør du gå efter linket.

Du skal samtidig se bort fra links, der kommer fra eksempelvis russiske eller kinesiske domæner. I 99 ud af 100 tilfælde, vil disse links være en eller anden form for spamlinks, der på ingen måder dit website i søgeresultaterne.

Gode råd til at vurdere dine konkurenters links

Linker siden til spamsider? Brug programmer som Screaming Frog SEO spider eller ahrefs.com til at scanne udgående links og kig siderne der linkes til grundigt igennem.

Er det eventuelt den konkurrent, du analyserer på’s eget website? Tjek de offentligt tilgængelige Whois-oplysninger og tjek navnet. Det kan sagtens være, at domænet er registeret i et fiktivt navn eller i en anden persons navn. Prøv at lave søgninger på din konkurrents navn og efternavnet på domæneregistranten eller sammenlign adresserne. Tjek også medarbejdernavne, på virksomhedens ansatte hvis muligt og krydstjek her. Det tager ikke lang tid, og det er spild af ressourcer at række ud til et konkurrentdrevent website.

Du ved som udgangspunkt ikke, om de websites der linkes fra, overfører PageRank eller ankertekstværdi. Det kan være, det er bygget på et overtaget domæne, tjek eventuelt archive.org for historik på domænet.

Med denne service får du

Klik her for at bestille abonnement

Bestil abonnement

Vil du aldrig mere glip af vigtig linkjuice?

Her er hvad du får med i løsningen:

Rapporten leveres én gang månedligt – første gang inden for 2 hverdage fra din bestilling.

For kunLINKDOKTOREN YDELSER

DKK 169

månedligt Anbefalinger
Nye links
Liste over mistede links
Udgående fejl-links
Nye konkurrent-links
Interne fejl-links
Indgående fejlside-links
Redirect-chains og loops
Antal hop til URLs
Antal interne links til sider

Bestil abonnement