Interne fejlside-links

Interne links er vejskilte for både dine besøgende og søgemaskiner. Du tildeler værdi, til dine interne sider på dit website, igennem dine interne links. Nu flere interne links en side har, nu større linkværdi besidder den og nu bedre har den mulighed for at rangere.

Har du styr på dine interne links?

Få styr på dine interne fejlside links

med Linkdoktoren.

Det er problematisk at linke til døde sider, sider som melder 404 eller andre fejlstatusbeskeder. Du tildeler en side, som ikke kan rangere i søgeresultaterne en værdi, som den ikke har brug for. Samtidig leder du dine brugere ind på fejlsider og det skaber en dårlig brugeroplevelse. Det er nødvendigt løbende at tjekke for døde links på dit website.

Fjern dine interne fejlside-links

Googlebot følger også dine interne links og rammer Googlebot for ofte ind i fejlsider igennem dine interne links, kan det påvirke deres kvalitetsmæssige vurderinger af dit website og det kan påvirke din mulighed for at rangere godt i søgeresultaterne.

Få en liste med interne links, der peger på fejlsider internt på dit website

Du modtager en komplet liste, over dine interne fejlside-links. I listen finder du adressen på den side der linker og adressen på den side der linkes til, som ikke svarer korrekt.

Din opgave er herefter, at sørge for enten at tilrette linket, hvis fejlen skyldes at der er blevet linket forkert eller helt fjerne linket, hvis det skyldes at siden der før blev linket til er fjernet og du ikke har en ny side, der er relevant at omdirigere linket til.

Med denne service får du

  • En månedlig liste over alle dine interne fejlside-links
Klik her for at bestille abonnement

Bestil abonnement

Vil du aldrig mere glip af vigtig linkjuice?

Her er hvad du får med i løsningen:

Rapporten leveres én gang månedligt – første gang inden for 2 hverdage fra din bestilling.

For kunLINKDOKTOREN YDELSER

DKK 169

månedligt Anbefalinger
Nye links
Liste over mistede links
Udgående fejl-links
Nye konkurrent-links
Interne fejl-links
Indgående fejlside-links
Redirect-chains og loops
Antal hop til URLs
Antal interne links til sider

Bestil abonnement