Antal interne links

Få interne links, betyder få besøgende til en side. Antallet af interne links til en side, fortæller noget om hvor vigtig den er. Jo vigtigere en side er nu oftere linkes der til den. Nu flere interne links en side har, nu mere linkværdi har den og nu større chance har den for at konkurrere i søgeresultaterne.

Sider med få interne links har altså dårlige forudsætninger for at klare sig godt i søgeresultaterne. Særligt sider med 1 eller færre interne links, bør tilrettes. Tilretning sker, ved at oprette flere interne links til disse sider. Vil du vide mere om dette, kan du læse meget mere i Bogen om Interne Links.

Tilføj flere links til vigtige sider

Sider med få interne links, har en dårlig chance for at klare sig godt i søgeresultaterne, da de ikke får tildelt, en særlig stor portion af den interne værdi, der kanaliseres igennem interne links. Sider helt uden interne links, kaldes for orphan-pages og har tæt på ingen chance for at konkurrere i søgeresultaterne.

Lad Linkdoktoren holde styr på dine sider med for få links

Du ved selv bedst, hvilke sider der er dine vigtigste. Med denne service bliver du gjort opmærksom på alle de sider, der har få links. Det er herefter din opgave, at sikre, at de sider der er vigtige og som konkurrerer i søgeresultaterne på konkurrenceprægede markeder, får tildelt ekstra interne links.

Med denne service får du

  • En månedlig rapport med lister af sider med kun et enkelt internt link, samt sider helt uden interne links, leveret i et regneark.
Klik her for at bestille abonnement

Bestil abonnement

Vil du aldrig mere glip af vigtig linkjuice?

Her er hvad du får med i løsningen:

Rapporten leveres én gang månedligt – første gang inden for 2 hverdage fra din bestilling.

For kunLINKDOKTOREN YDELSER

DKK 169

månedligt Anbefalinger
Nye links
Liste over mistede links
Udgående fejl-links
Nye konkurrent-links
Interne fejl-links
Indgående fejlside-links
Redirect-chains og loops
Antal hop til URLs
Antal interne links til sider

Bestil abonnement