Personlig rådgivning

Med i hver Linkdoktoren-analyse medfølger konkrete anbefalinger til dig, der vil have den helt rette udvikling af din linkprofil. Med denne service får du kommentarer til din linkprofils udvikling og det bagvedliggende baseret på inputs fra linkbuilding-ekspert, Henrik Bondtofte. Du får helt konkret at vide, hvordan du får det maksimale ud af din linkprofil.

Vil du have mere ud af dine links?

Personlige anbefalinger.

Få maksimalt udbytte af din linkprofil.

Det kan være skadeligt for din linkprofil, hvis du arbejder for meget med ankertekster (den synlige og klikbare tekst i et hyperlink). Du kan risikere at overoptimere dine ankertekster, der kraftigt kan nedjustere effekten af dit linkbuilding-arbejde. Det kan faktisk direkte forværre det. Få vejledning til en mere naturlig ankertekstprofil.

Har du en for stor overvægt af links fra et bestemt land eller måske generelt set, for mange links fra lande, der ikke matcher dit websites sprog, kan det  påvirke dine placeringer i søgeresultaterne. Du får anbefalinger til, hvordan du skaber et mere naturligt billede og dermed forbedrer dine placeringer i søgeresultaterne markant.

Det får din linkprofil til at fremstå unaturlig, og det er noget af det, som Googles medarbejdere og deres automatiske algoritmer kigger efter, når de undersøger, om der er tale om reelle links eller ej. Det samme gør sig gældende hvis du bygger/skaffer links for hurtigt og ikke følger en normal linktilgangsudvikling – du får anbefalinger til dette punkt, samt en række andre linkkritiske områder.

Eksperthjælp baner vejen for succes

Anbefalinger fra Danmarks førende linkbuilding-ekspert, Henrik Bondtofte. Henrik har mere end 10 års erfaring med linkbuilding og linkanalyser og arbejder med at eliminere alle de fejl, som Googles medarbejdere også leder efter, når de går dit websites linkprofil efter i sømmene.

Det sikrer, at du får et stort skub i den rigtige retning, så du kan undgå linkbuildingens mange faldgrupper!

Med denne service får du

  • Vejledning til at udvikle og optimere din linkprofil her og nu og i fremtiden
  • Løbende monitorering og vurdering af din linkprofil
Klik her for at bestille abonnement

Bestil abonnement

Vil du aldrig mere glip af vigtig linkjuice?

Her er hvad du får med i løsningen:

Rapporten leveres én gang månedligt – første gang inden for 2 hverdage fra din bestilling.

For kunLINKDOKTOREN YDELSER

DKK 169

månedligt Anbefalinger
Nye links
Liste over mistede links
Udgående fejl-links
Nye konkurrent-links
Interne fejl-links
Indgående fejlside-links
Redirect-chains og loops
Antal hop til URLs
Antal interne links til sider

Bestil abonnement